Receitas Coren

Segredo de porco Selecta en salsa de vermú

Tiempo de preparación: 30 minutos

Comensales: 4 persoas

Nivel: medio

Receita elaborada polo equipo de Coren

Receita elaborada polo equipo de Coren

Ingredientes

  • 1 kg de Segredo Selecta
  • 2 cebolas
  • 3 dentes de allo
  • 1 vaso de caldo limpo
  • 1 cullerada de fariña de millo
  • ? Sal
  • ? Pementa
  • ? Aceite de oliva

Preparación

1. O primeiro que faremos será cortar a carne Selecta en filetes finos.
2. Acto seguido sazonarémolos e reservarémolos.
3. Nunha tixola, poremos aceite e cando estea quente sofritiremos a cebola e o allo previamente picados.
4. Cando a cebola estea ben pasada, engadiremos o vermú e o vaso de caldo e deixaremos que reduza para espesar todo coa fariña diluída nun pouco de caldo.
5. Nunha prancha ou tixola ben quente e untada con aceite, pasaremos os filetes arredor dun minuto e medio por cada lado.

Presentacion

Podemos colocar a nosa receita nunha fonte alongada servindo a salsa primeiro e centrando o segredo cunha folla de romeu para lle dar o toque final.
Podemos acompañar o noso segredo cun puré de pataca ou mazá.
Obteremos unha receita deliciosa, sinxela e rápida de preparar.