Receitas Coren

Costeleta de pavo rebozada con grellada de verduras

Tiempo de preparación: 25 minutos

Comensales: 4 persoas

Nivel: fácil

A costeleta de pavo é deliciosa e máis cando se acompaña dunha deliciosa gornición de verduras.

Receita elaborada polo equipo Coren

Ingredientes

  • 8 costeletas de pavo
  • 2 ovos
  • Pan raiado
  • 1 cabaciña
  • 1 berenxena
  • 8 espárragos verdes
  • 1 cebola
  • 1 pemento vermello
  • Aceite de oliva
  • Sal

Preparación

1.O primeiro será cortar as verduras: a cabaciña e a berenxena en anacos, a cebola en xuliana e o pemento vermello en tiras. Os espárragos quedan enteiros.

2.Botaráselle sal e pementa ao gusto ás costeletas de pavo e rebozaranse mollándoas primeiro no ovo e despois no pan raiado. Pódese substituír o pan raiado por algunha clase de fariña: trigo, millo, etc.

3.Se se ten unha prancha para as verduras, mellor. Porase a prancha a quecer e pasaráselle un anaco de papel mollado cun pouco de aceite antes de pór as verduras a facer.

4. Ao mesmo tempo, nunha tixola cun chorro de aceite, fritiranse as costeletas de pavo ata que estean pasadas.