En Coren fomos pioneiros hai xa máis de 25 anos na produción de polo campeiro coa marca Polo de Curral. Para iso, recuperamos a crianza tradicional dos nosos avós, como sempre se fixera en Galicia.
O noso polo de curral medra feliz, co máximo benestar e goza de saída libre ao campo. Ademais, recibe unha alimentación completamente vexetal a base de cereais, principalmente millo. Son as claves para ofrecer o sabor e a textura de sempre.
A día de hoxe, Coren mantense como o primeiro produtor de polo campeiro de España e segue defendendo os valores dun proxecto baseado no benestar animal e na sostibilidade do rural. De feito, máis de 100 familias de granxeiros dedícanse a esta produción, que contribúe á recuperación de terreos no campo e a fixar poboación no rural galego, evitando o seu abandono.
A calidade dos produtos de curral está certificada por SGS e Galicia Calidade. Todas as nosas granxas son de pequeno tamaño e están situadas no sur da provincia de Ourense. Hai máis dunha centena de granxeiros asociados á cría de polo de curral de Coren. No polo de curral de Coren, a súa característica cor amarela procede da inxestión diaria de millo. A característica cor amarela do polo de curral de Coren procede da inxestión diaria de millo. Críase en granxas cun espazo dispoñible de mínimo 1 m2 por ave.
A crianza tradicional co máximo benestar, a saída libre ao campo e a alimentación completamente natural outorgan ao Polo de Curral Coren unha textura única e un sabor auténtico, coma o da casa de toda a vida, do que podes gozar nunha ampla gama de produtos da máxima calidade.
Ás hamburguesas de Coren, elaboradas mediante picado tradicional coas pezas de carne máis nobres e frescas de Polo de Curral, súmanse as verduras, como as espinacas, o que dá como resultado un produto de calidade apto para todos os públicos. Como todos os elaborados de Polo de Curral, están libres de glute, colorantes e conservantes.
Peituga de polo de Curral campero criado co máximo benestar animal. Dispoñible enteira ou fileteada. O polo de Corral campero goza dunha crianza tradicional en liberdade, con saída libre ó campo galego. O seu sabor e textura son únicos en cada bocado, lembrando ó sabor de antes, a cociña dos nosos avós.
As nosas salchichas elabóranse con pezas nobres, carnes frescas e picado tradicional de polo de Corral campero, criado en condicións de máximo benestar animal. As salchichas elabóranse de forma natural: sen colorantes, sen conservantes e libres dos principais alérxenos: glute e lactosa.
A mellor materia prima de polo campero, pensada para os peques da casa. Auténticas delicias elaboradas con peituga de polo de Curral cheas de sabor, saudables, divertidas e coa mellor calidade en formato mini. Polo de Curral Kids, é unha gama de produtos pensada para alegrar as comidas de peques e dar resposta á inquietude dos pais por alimentar ós seus fillos de forma saudable e equilibrada.
Descobre os nosos produtos