Quen somos? La mayor cooperativa agroalimentaria cárnica de España, con una trayectoria de 60 años en el sector de la alimentación, donde contamos con una amplia presencia en los mercados de avicultura, porcino y vacuno. Somos más de 7.000 familias trabajando unidas y comprometidas con un proyecto en el que nos mueve la constante búsqueda de la excelencia para ofrecer alimentos de la máxima calidad, impulsando un modelo de gestión sostenible que prioriza el bienestar animal y el respeto al medio ambiente. Nuestras raíces se asientan en el campo gallego y nuestra vocación de crecimiento nos ha permitido llevar nuestros productos 100% gallegos a mercados internacionales de 55 países. Coñécenos
Visita presidente Xunta a Coren O titular do Goberno Galego, Alfonso Rueda, visitou o pasado 29 de agosto as novas instalacións do Centro de Procesado Avícola que o Grupo Coren ten en Santa Cruz de Arrabaldo (Ourense).
55 ANIVERSARIO A historia de Coren é a historia dun éxito no campo galego. Case 60 anos de traballo e esforzo que nos levaron a ser líderes no noso sector.
ALIMENTOS DE GALICIA Dende fai máis de 55 anos, en Coren traballamos para facer un soño realidade: producir alimentos de máxima calidade e frescura 100 % galegos.
MOMENTOS ÚNICOS Gozar do máis natural, do noso, do auténtico. E é que cando todo se complica, descobres que o mellor consello é o que che dan os que tes máis preto. Os que saben por experiencia que se non te rendes, se fas as cousas ben, todo pasará. Esa forza, ese ánimo, tamén é algo único e cheo de cariño.
Peituga de polo de Curral con recheo a italiana Deliciosa receita de peituga de polo con recheo na que a carne che resultará zumarenta e tenra Seguir lendo Deliciosa receita de peituga de polo con recheo na que a carne che resultará zumarenta e tenra
Lacón Selecta con grelos O lacón con grelos é o prato tradicional do entroido en Galicia, e tamén é moi apreciado nos meses de frío. Descubre o paso a paso. Seguir lendo O lacón con grelos é o prato tradicional do entroido en Galicia, e tamén é moi apreciado nos meses de frío. Descubre o paso a paso.
Pan torrado con espinacas e ovo de Curral fritido Unha receita deliciosa e sinxela para degustar como aperitivo ou primeiro prato. Seguir lendo Unha receita deliciosa e sinxela para degustar como aperitivo ou primeiro prato.
Costeletón de Ternera Gallega á pementa cociñado na pedra O costeletón é unha das xoias da carne vermella. Propómosche como sacarlle o máximo partido con esta deliciosa receita. Seguir lendo O costeletón é unha das xoias da carne vermella. Propómosche como sacarlle o máximo partido con esta deliciosa receita.