Receitas Coren
Tiempo de preparación: 30 minutos
Comensales: 2 persoas
Nivel: baixo
Receita elaborada polo equipo Coren
Preparación
1.Nun morteiro, picaremos os dentes de allo, o pirixel, unha presa de sal e un chorriño de aceite e machucarémolo todo. Se che apetece, podes engadirlle un chisco de pementa moída para lle dar un toque diferente.
2.Cando teñamos o prebe preparado, cortaremos o segredo de porco en dados non moi grandes e prepararemos os espetos para a grella. Intenta que os anacos sexan o máis uniformes posible. Botaremos prebe ao gusto e deixarémolo mentres preparamos a gornición.
3.Nunha tixola, prepararemos as verduras salteando os pementos e a cabaciña e coceremos a cabaza (arredor duns 20 minutos).
4.Unha vez que as verduras estean na tixola, xa podemos pór os nosos espetos de segredo de porco na grella e deixar que se fagan ben polos dous lados.
Presentacion
Podes presentar este prato colocando unha base de verduras no prato, o espeto enriba e rematando cuns brotes tenros.