background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Pan torrado con espinacas e ovo de Curral fritido

Unha receita deliciosa e sinxela para degustar como aperitivo ou primeiro prato.

Preparación

    • Poremos auga nunha pota e cando estea fervendo, engadirémoslle o sal e as espinacas. Unha vez cocidas, debemos asegurarnos de que soltan toda a auga cando as escorramos.
    • Poremos nunha tixola un chorro de aceite e unha vez quente, fritiremos o pan polos dous lados.
    • Unha vez retirado o pan, poremos os dentes de allo na mesma tixola e despois dun par de voltas, engadiremos as espinacas durante un par de minutos.
    • Ao mesmo tempo, noutra tixola máis pequena con bastante aceite, fritiremos os dous ovos ata que queden ao noso gusto.

Presentación

Por último, e para que quede ben empratado, colocaremos a rebanda de pan no fondo do prato, coa cama de espinacas por riba e o ovo fritido como toque final.