background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Magret de pato con salsa de viño tinto

Descobre o paso a paso desta deliciosa receita de magret de pato.

Preparación

    • Nunha tixola, botaremos media cullerada de manteiga e esperaremos a que queza ben.
    • Cando estea suficientemente quente, colocaremos o noso magret de pato e cociñarémolo volta e volta ata que estea ao noso gusto. Recorda facer uns cortes na pel en forma de rombo para que se cociñe axeitadamente.
    • Paralelamente, noutra tixola botaremos outra media cullerada de manteiga e fritiremos a cebola previamente cortada en tacos moi pequenos. Cando estea ben pochada, retirarémola e nesa mesma tixola engadiremos o viño e un par de culleradas de maicena, remexendo para que non quede espesa e con grumos.
      Se a salsa che resulta demasiado forte, podes rebaixala cun pouco de auga.
    • Engadiremos a cebola na salsa e botaremos sal e pementa ao gusto.

Presentación

Podemos cortar o magret de pato en tiras finas e acompañalo cuns espárragos trigueiros á grella ou cunhas hortalizas salteadas.