background recetas

Receitas

As mellores ideas de receitas

Peituga de polo ao forno da miña avoa con polo de Curral

Preparación

    Pasos para preparar a peituga de polo ao forno da miña avoa:

    • Machuca un dente de allo con pirixel, sal, pementa e un chisquiño de aceite.
    • Unta co machucado as peitugas de polo de curral con pel. Precisamente, é a pel a que nun asado de polo consegue evitar que seque a peza e que a carne quede moito máis zumarenta. Ademais, engade moito máis sabor ao asado do que imaxinas.
    • Coloca as peitugas nunha fonte de forno e engade arredor abundantes chalotas cortadas á metade, pementos vermellos en tiras e 12 cirolas pasas. Engade a todas as verduras sal e aceite e un bo chorro de brandy.
    • Tapa a fonte do forno con papel de aluminio e enforna a 200º durante uns 20 minutos.
    • No caso de que queiras empregar o forno ou non teñas airfryer: 5 minutos a 250º e 13 minutos máis a 180º.
    • Sube a temperatura a 250º, retira o papel de aluminio e deixa 10 minutos máis ata que se torre a pel das peitugas de polo.
    • Se ves que as verduras aínda están un pouco duras, retira as peitugas de polo do forno e deixa facer as verduras de acompañamento uns 7 ou 8 minutos máis.
Receta de pechugas de pollo al horno de la abuela de Carmen Albo

Presentación

Sirve as peitugas de polo ao forno de curral acompañadas da súa gornición de verduras e cirolas así como do seu delicioso prebe.