Receitas Coren
Tiempo de preparación: 45 minutos
Comensales: 4 persoas
Nivel: baixo
Preparación
1.Comezaremos picando as verduras en cadradiños pequenos.
2.Nunha pota con aceite quente, refogaremos as verduras comezando pola cebola e acto seguido o pemento vermello e verde.
3.A continuación engadiremos o tomate. Temos a opción de que sexa fresco (cortado igual có resto de verduras) ou frito (engadiremos 2 ou 3 culleradas).
4.Remexeremos ben para sacar os xugos do fondo da pota.
5.Cando as verduras comecen a estar douradas, engadiremos os tacos de pavo, as cenorias limpas e en anacos, os chícharos e as patacas cortadas.
6.Botarémoslle sal a todo (podes engadirlle pementa ao gusto) e regaremos co vaso de viño.
7.Cando se evapore o alcol, deixaremos todo 3 ou 4 minutos máis para ter a carne no seu punto.
Presentacion
No centro do prato colocaremos o ragú facendo unha torre mesturándoo coas patacas e verduras. Como toque final, podes engadir un pouco de romeiro ou algunha planta aromática que che guste.
Delicioso!